Nauji metai – nauji ratai su folded.lt!

281 Peržiūros Kategorijoje: Naujausi straipsniai

Nauji metai – nauji ratai su folded.lt!Praėjus užstalės, mišrainių, pyragų ir filmų maratonui visada ištinka lengvas realybės šokas. Šventės baigėsi, stebuklingiausias metų laikas išgaravo greitai – laikas grįžti į kasdienę rutiną! Metams prasidėjus dažniausiai sau galvą kvaršiname keliais moteriškais klausimais: kaip galiu kuo greičiau ir bet kokiu būdu turėti gražias kūno formas? Kaip galiu atsinaujinti ir jaustis šviežesnė? Kuo man apsirengti? Dėl paskutiniosios problemos sprendimo į pagalbą skubame mes – folded.lt komanda!

Visa moteriškų drabužių paletė parduotuvėje folded.lt!

Subūrėme savo jėgas dėl to, kad moterims ir merginoms kuo mažiau tektų sukti galvą dėl naujausių mados tendencijų, aprangos kodų ar stiliaus detalių! Mūsų parduotuvėje visada rasite nesenstančios ir saugios klasikos, patogių kasdienių drabužių ir prašmatnių apdarų vakarėliams. Savo dienoraštyje nuolat aptarinėsime vyraujančias mados tendencijas, dalinsime patarimus stiliaus klausimais ir ne tik! Klientų norai mums ypatingai svarbūs, tad visuomet lauksime Jūsų pageidavimų elektroniniu paštu ir su malonumu atsakysime į visus klausimus!

Folded.lt – karščiausios pavasario – vasaros madų tendencijos!

Šiemet ant moteriškų drabužių podiumo triumfuos raukiniai, nėriniai bei gėlėtų raštų motyvai. Neprašausite pro šalį pasirinkusios gėlėtą suknelę su pasteliniais aukštakulniais ir lengva rankine. Platėjantys džinsai puikiai tiks su rauktais marškiniais bei klasikiniais baltais sportiniais bateliais. O nėriniuota palaidinė gražiai atrodys derinyje su klasikiniu odiniu sijonu ir griežtais ilgaauliais batais. Šio pavasario ir vasaros tendencijos taip pat stebins blizgančių motyvų gausa. Didelis dėmesys bus skiriamas aksesuarams bei galvos apdangalams. Todėl pravartu spintoje turėti ne vieną skrybėlę! Patartina išryškinti liemenį – perjuosti audiniu ar diržu. Moteriškų drabužių spalvų paletėje karaliaus šviesios pastelinės ir neoninės spalvos – netgi rekomenduojama jas derinti tarpusavyje. Pati populiariausia sezono spalva – balta. Siluetai išliks patogūs, plevėsuojantys, netgi beformiai. Įliemenuotų, griežtų siluetų matysime mažai, tad patogumas garantuotas. Iš mados niekur nedings ir oda, kuri, kaip niekada, dominuos. Taip pat, nebijokite margų raštų – jų šįmet sutiksime itin daug ir įvairių.

Su folded.lt moteriškais drabužiais būkite pasitikinčios ir laimingos!

Pasirūpinome, kad visa, kas madinga ir patogu, atsidurtų būtent mūsų elektroninėje parduotuvėje, tad kviečiame apsižvalgyti ir nekantraujame sužinoti Jūsų atsiliepimų, mielosios! Ir visai nesvarbu, ar trauksite į vakarėlį vilkėdamos smaragdinę palaidinę su stručio plunksnomis. Ar Valentino dieną praleisite dėvėdama romantiškus marškinius, padabintus mielomis širdelėmis. O gal taškysitės miesto gatvių balose su mūsų dailiaisiais ilgaauliais? Svarbu, kad būtumėt pasitikinti savimi, laiminga moteris! Džiaugiamės, kad į pavasario – vasaros sezoną žengiate kartu su mumis, siunčiame linkėjimus ir prižadame pasirūpinti, kad viskas būtų sklandu, kruopščiai paruošta, itin estetiškai supakuota ir su meile įteikta!

Su meile
folded.lt komanda

Parengė Indrė Radžiukynienė
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis January February March April May June July August September October November December