Rudens–žiemos drabužiai jau folded.lt!

539 Peržiūros Kategorijoje: Naujausi straipsniai

Nors saulėtoji vasarėlė praskriejo žaibišku greičiu, o orai atvėso, gera naujiena, kad į folded.lt atkeliavo rudens–žiemos sezono drabužiai! Ir nors atrodo, kad smagiausia tokiu metu laiku susirietus į kamuoliuką mėgautis arbatos puodeliu namuose ant sofutės, bet pasiruošti, o ir atrodyti gražiai, šaltajam metų laikui tiesiog privalu. 2022–2023 m. tendencijos tikrai neleis nuobodžiauti. Drąsiausius kvies mėgautis „neo punk“ ar priešingu „lėlišku“ stiliumi, aptemptais kombinezonais, korsetais, antrąją odą primenančiais ilgauliais, provokuojančiais sijonais–diržais, įvairiais gobtuvais, blizgiais ar permatomais audiniais, gyvūnų raštais margintais drabužiais. Nuosaikesni galės džiaugtis visais karaliaujančiais rudais atspalviais, baltais marskinėliais, žaismingu „mokyklinukės“ įvaizdžiu ir būtinai „dideliu“ dirbtinio kailio paltu. Mūsų parduotuvėje jūs tikrai rasite sau tinkamus derinius – juk taip patogu, kai vienoje vietoje gali apsirengti nuo galvos iki kojų ir mėgautis gyvenimu. Skubame sudėlioti svarbiausius mados akcentus ir pristatyti mūsų parduotuvės drabužius.

Laisvo stiliaus megztinis aukštu kaklu

Rožinė magija

Nors atrodo ir gana neįprastai, tačiau rožinė spalva šį rudenį tiesiog triumfuoja. Dievinančioms šią spalvą ir nebijančioms tamsiuoju sezonu atrodyti ryškiai, mes tikrai turime ką pasiūlyti. Tai klasikiniai, itin universalūs marškiniai, megzti ir nerti kardiganai, džemperiai (trumpomis rankovėmis ir su gobtuvu), spaudėmis užsegama „crop top“ palaidinė. Jie puikiai dera su džinsais, kelnėmis, tamprėmis, laisvalaikio batais. O ypač su mūsų siūloma mados naujiena – plačiais rožiniais „Denim“ džinsais.

Spalvingieji švarkai, kostiumai, megztiniai

Šį šaltąjį sezoną švarkai ir verslo kostiumai pribloškia įspūdinga minimalistinio stiliaus ir ryškių spalvų derme – nuo elektrinės žalios, neoninės geltonos iki karališkosios mėlynos. Būtent tokios ir švelnios žemiškos smėlio spalvos klasikinius elegantiškus švarkus, puikiai tinkančius kiekvienos moters spintai, mes turime! Švarkas yra universaliausia rudens garderobo detalė. O pasirinkimas iš tiesų įspūdingas – nuo „oversized“ iki languotų, odinių ar velvetinių. Kasdienai puikiai tiks jaukus ir šiltas vilnonis variantas, o tobulai atrodyti padės įvairiai margintas ar nepriekaištingai sukirptas modelis. Mūsų parduotuvėje jūsų laukia trumpas juodas švarkas – itin madingas ir stilingas pasirinkimas klasikinių rūbų gerbėjoms. Taip pat – originalus kakavinis dirbtinės odos bei tamsiai mėlynas džinsinis „oversized“ švarkai. Jie puikiai dera su kelnėmis aukštu liemeniu, klasikinio stiliaus kelnėmis, džinsais. Labai džiaugiamės galėdami pasiūlyti jums ir tikrai spalvotą megztinių puokštę – vienspalvius ir margus, susagstomus ir velkamus per galvą, trumpučius ir aukštu kaklu. Netgi nertinę BOHO stiliaus palaidinę. 

Klasikinis elegantiškas švarkas

Slidinėti į kalnus ar į klubą?

Nesvarbu, kur išsiruošėte, slalomo įkvėptus striukę ar paltą privalu turėti savo garderobe, kuriuos dėvėti galite net ant liemenėlės! Mes jums siūlome tikrai aplinkinių dėmesį atkreipsiančią mėlyną blizgią laisvo stiliaus „oversized“ striukę. O norėdami apsaugoti jūsų ausytes, prie jos pritaikėme ir megztą mėlyną šiltutėlę kepurę su bumbulu.

Mėlyna blizgi laisvo stiliaus striukė

Karalienė juoda

Viskas juoda – taip būtų galima apibūdinti šį šaltąjį sezoną. Gotikinė estetika, griežti siluetai, drastiški iškirpimai. Būti niūriaisiais, juodaisiais keistuoliais bus kaip niekad normalu. Folded.lt siūlo didelį juodos spalvos drabužių pasirinkimą. Tai visiems metų laikams tinkamos kokteilinės ir laisvalaikio suknelės, kelnės, džinsai, sijonai, palaidinės, glaustinukės, marškiniai ir marškinėliai, megztiniai, švarkai. Net „naktinukai“.

„Didelis“ dirbtinio kailio paltas

Jei šį sezoną reiktų nusipirkti tik vieną drabužį, tai turėtų būti didelis dirbtinio kailio paltas. Rekomenduojamas šaltas neutralus atspalvis arba ryški spalva. Mes apie jus pagalvojome – folded.lt siūlo šiltą it meškino apkabinimas dirbtinio kailio „Teddy“ stiliaus paltą (smėlio ir pieno baltumo spalvų). O klasikinio kirpimo gerbėjoms puikiai tiks tamsiai pilkas dirbtinės vilnos paltas. Pasirūpinome ir prie jų derančiomis elegantiškomis beretėmis(su bumbulu arba puošta karoliukais). Būkite tikra paryžiete!

Dirbtinio kailio pieno baltumo „Teddy“ stilaius paltas

Visagaliai džinsai

Ar įmanoma įsivaizduoti savo gyvenimą be džinsų – seksualiausio ir patogiausio drabužio. Nuo indigo iki išblukusios, nuo juodos iki pilkos spalvos, įvairių formų ir dydžių. Folded.lt lentynose guli ir jūsų ilgisi nuostabios kokybės mėlyni platėjantys ir platūs rožiniai „Denim“, mėlyni su žydrais įsiuvais, juodi aukštu juosmeniu, šviesiai mėlyni siaurėjantys džinsai ir žaismingas kombinezonas.

Folded.lt – puikų aptarnavimą ir kokybę garantuojame. Ateikite, rinkitės, įsigykite! Labai jūsų laukiame!

Folded.lt – kruopščiai atrinkta, išdailinta, išglostyta, sulankstyta, supakuota, su meile įteikta!

Su meile
folded.lt komanda

Parengė Indrė Radžiukynienė

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis January February March April May June July August September October November December