Juodas išpardavimas folded.lt!

493 Peržiūros Kategorijoje: Naujausi straipsniai

Juodas išpardavimas atkeliavo į folded.lt! Nuolaidos visam asortimentui net iki 60 procentų! Besiruošdamos žiemai nepraleiskite progos įsigyti ir už itin patrauklias kainas išparduodamas pavasario–vasaros prekes, su kuriomis puikiai atrodysite ir kitą sezoną. Nepraeikit pro šalį, užsukit, išsirinkit ir pirkit!

Kodėl pas mus? Todėl, kad jums siūlome tokius drabužius, kuriuos norime dėvėti pačios. Visus gaminius atidžiai apžiūrim, iš naujo išmatuojam dydžius, rūpestingai sulankstom, dailiai supakuojam. Labai stengiamės, kad siuntinys pasiektų jus kaip įmanoma greičiau. Siekiame, kad kainos „nesikandžiotų“, o kokybė nenuviltų. Kadangi kiekvienas drabužis mūsų „iščiupinėtas“, galim atsakyti į kiekvieną jums rūpimą klausimą, jei kažko nerastumėte mūsų atsakingai parengtuose, detaliuose aprašymuose ir specializuotose dydžių lentelėse prie kiekvienos prekės. Jei pasirinksite tiksliai pagal mūsų nurodomas rekomendacijas, tikimybė, kad teks nusivilti ir drabužį grąžinti, praktiškai, lygi nuliui.

Apie naujausias rudens–žiemos madų tendencijas ir mūsų siūlomus modeliukus kviečiame pasiskaityti mūsų dienoraštyje, o atsakymus į dažniausiai užduodamus mums klausimus rasite čia.

Būkite drąsios, ryškios, pasitikinčios savimi. Visus metų laikus pasitikite drąsiai su folded.lt!

Puikų aptarnavimą ir kokybę garantuojame. Ateikite, rinkitės, įsigykite! Labai jūsų laukiame!

Folded.lt – kruopščiai atrinkta, išdailinta, išglostyta, sulankstyta, supakuota, su meile įteikta!

Su meile
folded.lt komanda

Parengė Indrė Radžiukynienė









Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis January February March April May June July August September October November December