Moteriškų drabužių vasaros išpardavimas!

1026 Peržiūros Kategorijoje: Naujausi straipsniai

Folded.lt skelbia didįjį moteriškų drabužių vasaros išpardavimą! Nuolaidos net iki 50 procentų! Taip pat jūsų laukia staigmena, atkeliausianti pas jus su pirmąja siunta! Paskubėkite ir įsigykite jums labiausiai patinkančią prekę ar derinuką. Mūsų parduotuvėlė nedidelė, jauki ir mes nuolatos pildome prekes, atsižvelgdami į paklausą ir pageidavimus. Jau dabar jums siūlome madingiausius sezono modelius ir puikų kainos bei kokybės santykį. Reikia suknelės išleistuvėms, vakarėliui? Kostiumėlio ar palaidinės atostogoms? O gal stilingų aukštakulnių basučių, džinsų ar akinukų nuo saulės? Ateikite ir rinkitės. Jeigu iškyla kokių neaiškumų, susisiekite su mumis nurodytais kontaktais ir mes būtinai jus pakonsultuosime. Jeigu norėtumėt parduotuvėje matyti kokią nors jus ypatingai dominančią prekę, pasufleruokite ir mes pasistengsime išpildyti jūsų norus, nes jie mums – įstatymas. Taip pat kviečiame mus stebėti socialiniuose tinkluose: https://www.facebook.com/folded.lt ir https://www.instagram.com/folded.lt/. Džiaugiamės, kad juose užduodate mums klausimus. Į keletą dažniausiai pasitaikančių atsakysime dabar.

Iš kokių šalių į parduotuvę atkeliauja moteriški drabužiai, avalynė, aksesuarai?

Prekiaujame rūbais iš Anglijos ir Lenkijos, taip pat italų, kinų ir turkų gamybos produkcija. Ieškome išraiškingų spalvų, įdomių dizainų drąsioms ir siekiančioms būti pastebėtoms. Norime laužyti stereotipus, kad lietuvaitės geriausiai jaučiasi vilkėdamos juodais, tamsiais ar pilkais atspalviais. Siekiame įrodyti, kad kaip ir saulė ar giedra, taip ir ryškus, vaiskių spalvų rūbas yra pats geriausias vaistas nuo liūdesio. Juk net psichologai sako, kad žmogaus sielos būseną puikiai atspindi jo dėvimų drabužių spalvos. Todėl taip – spalvingi drabužiai tikrai gali padėti išvaikyti debesis net pačią niūriausią dieną. Taigi puoškimės ir spindėkime!

Kokias būdais galima sumokėti už prekes folded.lt parduotuvėje?

Kadangi jūs mums labai rūpite, savo parduotuvėje siūlome visus populiariausius ir patogiausius atsiskaitymo būdus:
● elektronine bankininkyste per parduotuvėje įdiegtą įmokų surinkimo sistemą „Paysera.lt“, leidžiančia atsiskaityti internetu naudojantis visų didžiųjų Lietuvos bankų elektroninės bankininkystės paslaugomis;
● banko mokėjimo kortele (VISA, MASTER CARD, MAESTRO), kuria sumokama iš karto, suvedant savo kortelės duomenis į pateiktą mokėjimo formą;
● grynaisiais pinigais arba banko kortele prekes pristačiusiam kurjeriui (už papildomą mokestį);
● banko mokėjimo kortele atsiimant prekes OMNIVA, LP EXPRESS, DPD Pick up paštomatuose (už papildomą mokestį);
● bankiniu pavedimu į pasirinktą parduotuvės sąskaitą.

Išsamią informaciją apie apmokėjimo būdus skaitykite https://folded.lt/content/apmokejimo-budai.

Kaip ir per kiek laiko pirkėjams pristatomos prekės?

Prekės pristatomos Lietuvoje paprastai per 2–4 darbo dienas nuo prekių išsiuntimo patvirtinimo momento. Užsakymai virš 69 EUR – NEMOKAMAI. Galvodami apie skirtingus kiekvieno žmogaus poreikius parinkome ir skirtingus pristatymo būdus:
● į OMNIVA paštomatus (kaina – 1,99 EUR). Jeigu pasirinkote mokėjimo būdą banko kortele paštomate atsiimant prekę, už šią paslaugą papildomai turėsite sumokėti 1,50 EUR;
● į LP EXPRESS 24 paštomatus (kaina – 1,99 EUR). Jeigu pasirinkote mokėjimo būdą banko kortele paštomate atsiimant prekę, už šią paslaugą papildomai turėsite sumokėti 1,50 EUR;
● DPD kurjerio paslauga (kaina 3,90 EUR). Pristatymo į Kuršių Neriją kaina 25 EUR. Jeigu pasirinkote atsiskaitymo prekių pristatymo metu būdą, atsiimdami prekę turėsite būti paruošę tikslią grynųjų pinigų sumą arba galėsite sumokėti banko kortele. Už šias paslaugas papildomai reikės sumokėti 1,50 EUR;
● į DPD Pick up paštomatus (kaina – 2,49 EUR). Jeigu pasirinkote mokėjimo būdą banko kortele paštomate atsiimant prekę, už šią paslaugą papildomai turėsite sumokėti 0,50 EUR.

Išsamią informaciją apie apmokėjimo būdus skaitykite https://folded.lt/content/pristatymo-salygos.

Ar moteriškus drabužius galima keisti arba grąžinti?

Taip. Įsigytas prekes galima keisti ar grąžinti tuo atveju, jei jos yra originalioje pakuotėje, nenaudotos, nesugadintos, su kabančiomis etiketėmis, pilnos sudėties, t. y. kartu su pristatytais priedais, visais dokumentais ir dovanomis, jei taikoma. Jūsų patogumui mes suteikiame prekių keitimo ar grąžinimo garantiją net 30 kalendorinių dienų nuo prekės gavimo. Grąžindami prekes siuntimo išlaidas apmokate jūs, o kaina priklauso nuo pasirinkto grąžinimo būdo:
● Per OMNIVA paštomatus. Kaina 2,15 EUR;
● Per DPD Pick up paštomatus. Kaina 2,40 EUR (bus išskaičiuojama iš Pirkėjui grąžinamos pinigų sumos);
● Registruotu Lietuvos paštu. Pasirinkę šį prekių grąžinimo būdą, siuntimo išlaidas apmokėsite pagal galiojančius pašto tarifus ir siuntinio svorį.

Išsamią informaciją apie prekių keitimo ir grąžinimo tvarką skaitykite https://folded.lt/content/prekiu-grazinimas-ir-garantija.

Ar pirkėjo asmens duomenys tvarkomi saugiai?

Be jokios abejonės. Mums svarbiausi jūsų interesai. Apie tai, kaip tvarkomi ir kokiems tikslams naudojami jūsų asmeniniai duomenys galite pasiskaityti „Privatumo politikoje“, kurią mums parengė advokatų kontora „Glimsted“. Na o visą susistemintą ir labai detalią informaciją apie pirkimo ir pardavimo tvarką parduotuvėje galite pasiskaityti „Pirkimo ir pardavimo taisyklėse“. Maloniai kviečiame susipažinti ir įsitikinti, kad pirkti mūsų parduotuvėje tikrai saugu ir patikima!

Vasara įsibėgėja. Kada, jei ne dabar, pravartu atsinaujinti savo moteriškų drabužių spintą. Ateikite, mes jūsų labai laukiame. Kaip ir atsiliepimų, nes tik tai padės tobulėti ir augti. Būkite gražios, būkite spalvingos ir pasitikėkite savimi su folded.lt!

Su meile
folded.lt komanda

Parengė Indrė Radžiukynienė
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis January February March April May June July August September October November December